Wilt u 100% er zeker van zijn dat uw huis of object vrij blijft van insectenvervuiling?

Het beste is om het abonnement in het voorjaar af te sluiten. Sluit u in het najaar of bijvoorbeeld in juli een abonnement af, kijken wij wanneer de 2e behandeling gedaan wordt, nog dat najaar of anders het voorjaar van volgende jaar. Dit doen wij omdat een 2e behandeling binnen 3 maanden zonde is.

Dan kunt u kiezen voor 2 soorten een abonnementen.

1 keer per jaar:

  • Wij komen dan 1 keer per jaar langs om uw huis in de juiste periode rond (juni/juli) te behandelen.
  • Dit is speciaal voor bedrijven  /particulieren / instellingen waarbij de overlast niet zo erg is dat er twee behandelingen per jaar nodig zijn.
  • Uw garantie wordt op het moment van afsluiten bepaald (dit er per pand verschillend)

2 keer per jaar:

  • Wij komen dan 2 keer per jaar langs om uw huis in de juiste periode (voor- en najaar) te behandelen.
  • U heeft er geen omkijken meer naar en wij nemen alle “insectenvervuiling en webben” zorgen uit handen.
  • U heeft doorlopende garantie op het resultaat.
  • Ook krijgt u een korting op de prijs bij een abonnement.

Hoe werkt het?


Na de eerste behandeling vult de behandelaar samen met u het abonnement in, daarop worden alle gegevens ingevuld, u krijgt een afdruk van dit abonnement en wij krijgen een afdruk voor onze administratie. Op het abonnement staan al onze gegevens. Het abonnementsgeld dient in 1 keer binnen 10 dagen na de eerste behandeling te worden voldaan op onze rekening onder vermelding van u naam en adres.

Een abonnement loopt per jaar door, dus als u niet opzegt, wordt het abonnement per jaar verlengd. Wilt u opzeggen, dan graag 3 maanden van te voren opzeggen, i.v.m. met onze planning.

LET OP!
Helaas gebeurt het toch vaak dat het abonnement pas word opgezegd na die 3 maanden, meestal als de nieuwe factuur weer is verzonden. Omdat wij dan administratieve en planmatige handelingen hebben moeten verrichten, bent u ons 15 euro administratie verschuldigd door administratieve handelingen. Houd hier aub rekening mee. (zie ook in de alg. voorwaarden)

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte

Contact opnemen

Vul hieronder je gegevens in.